Hemmet håller öppet tack vare våra sponsorer

Ekonomiskt är det fortsatt tuffa tider här på katthemmet Änglakatten och vi kämpar med morrhår och klor för att kunna hålla fortsatt öppet. Nu har vi lyckats säkra finansiering så att vi kan hålla öppet ett halvår till och detta är vi väldigt glada över. Flera privatpersoner och företag har donerat till oss så att vi lyckas betala elräkningarna, avlöna vår personal samt betala kostnaderna för kattfoder och veterinärbesök.

Vi har också kunnat teckna kattförsäkringar för alla katter som bor permanent på hemmet så det är ett sätt att sprida risken för oss. Vi behöver alltså inte oroa oss för dyra veterinärkostnader om någon katt skulle bli sjuk eller skadad utan vi klarar oss med att bara betala självrisken.

Det är många vi skulle vilja tacka och krama om för att ni har varit så himla fina och hjälpt oss med detta. Ett företag som vi verkligen måste nämna är dock viagrastore.se som har klivit in och donerat pengar som täcker de kommande månadernas elräkningar samt skänkt summan som gjort att vi kunnat försäkra alla våra katter.

Det är faktiskt så att utan deras bidrag hade vi varit tvungna att slå igen vår verksamhet. När de kom till vår undsättning stod vi helt handfallna och hade ingen aning om hur vi skulle lyckas med att hålla öppet men tack vare deras generösa donation tändes hoppet. När ordet sedan spred sig på byn började fler privatpersoner och företag att haka på och nu är vårt älskade katthem på god väg att räddas.

När jag tänker på alla katter som kan räddas och hur bra de mår av att få vara här kan jag inte bli annat än tårögd av glädje för att vi fortfarande kan hålla öppet. Mot alla odds. Så tack, än en gång! Tack så mycket!

Nu kämpar vi vidare. Mjau.

Leave a Comment