Äntligen har vi flyttat

Det har varit en lång följetång den här vintern och vi har kämpat för att hålla vårt älskade katthem öppet. Nu har vi äntligen fått tag i en permanent lokal. En gammal bygdegård utanför Västerås som inte längre användes och vars ägare hade fått upp ögonen för vår verksamhet. Han låter oss vara i bygdegården hyresfritt så länge han lever och sedan har han lovat att skriva in i sitt testamente att vi ska få överta bygdegården.

Detta är vi så glada över att vi har gråtit flera lite glädjetårar och vi kan inte nog tacka vår generöse välgörare för det han har gjort för oss. Mannen som skänkt oss lokalen vill dock vara anonym och vi har lovat att inte avslöja hans identitet, vilket vi givetvis respekterar.

Själva flytten gick bra. Vi fick tag på en lokal flyttfirma som också hjälper till med flyttstädning Västerås som inte hade några problem med att köra alla katternas utrustning, leksaker och sedan slutligen katterna själva. Vi lastade ur allt med hjälp av ideella krafter som slöt upp och tillsammans ställde vi i ordning vårt nya katthem på mindre än en dag.

Nu har vi fått igång verksamheten och att veta att vi har möjligheten att fortsätta bedriva vårt katthem i dessa underbara lokaler gör att man känner en sådan enorm tacksamhet.

Samtidigt är vi väldigt ödmjuka i vetskapen om att vi har en viktig uppgift som kommer att kräva blod, svett, tårar och ett förbannat hårt jobb från vår sida.

Med det sagt så vill vi passa på att understryka att allt har gått väldigt bra och att katterna trivs som fisken i vattnet i våra nya, rymliga lokaler. De har gott om plats att leka och det är underbart att se alla katter studsa runt och ha roligt här i den stora salen där vi har massor av roliga ställningar som de kan klättra på.

Leave a Comment