Stort tack till Portspecialisterna

Hej alla fantastiska katvänner och stödmedlemmar hos Änglakatten! Idag har vi några otroligt glädjande nyheter att dela med er som verkligen kommer att göra skillnad för våra fyrbenta vänner här på katthemmet.

Med stor glädje och tacksamhet vill vi meddela att vi har mottagit ett generöst bidrag från företaget Portspecialisterna, experter på garageportar Örebro. Detta bidrag är inte bara en finansiell gåva, utan också ett tecken på otrolig omtanke och stöd för vårt arbete med att ge hemlösa katter en andra chans i livet.

Portspecialisterna, som är ledande inom sitt område, har visat ett enormt hjärta och engagemang för samhällsansvar genom att välja att stödja Änglakatten. Detta bidrag kommer att göra en enorm skillnad i vår dagliga verksamhet. Det möjliggör för oss att förbättra våra faciliteter, erbjuda ännu bättre vård till katterna som bor hos oss, och fortsätta vårt viktiga arbete med att hitta kärleksfulla hem till så många katter som möjligt.

Vi vet att det finns många goda syften att stödja, och det betyder oerhört mycket för oss att Portspecialisterna har valt att rikta sitt stöd till vår verksamhet. Deras bidrag är ett strålande exempel på hur lokala företag kan spela en avgörande roll i att hjälpa icke-vinstdrivande organisationer som Änglakatten att göra en positiv skillnad i samhället.

Tack vare detta bidrag kommer vi att kunna:

  1. Förbättra våra befintliga utrymmen för att skapa en ännu mer stimulerande och trivsam miljö för våra katter.
  2. Utöka vår förmåga att ta emot och vårda fler hemlösa katter.
  3. Fortsätta att erbjuda högkvalitativ veterinärvård och daglig omsorg för våra katter.
  4. Utveckla våra informations- och utbildningsprogram för att öka medvetenheten om vikten av ansvarsfullt kattägande.

Vi på Änglakatten är oerhört tacksamma för detta stöd, och vi ser fram emot att se de positiva effekterna av detta bidrag i vårt arbete framåt. Ett hjärtligt tack till Portspecialisterna och alla som fortsätter att stödja vår mission att ge katter ett bättre och kärleksfullt liv.

Tillsammans gör vi en verklig skillnad för katterna i vårt samhälle. Tack för att ni är en del av denna resa.

Leave a Comment