Nua duschkabiner på jobbet

Det är en hektisk period på arbetsplatsen just nu. Renoveringsprojektet har pågått i nästan sex veckor och imorgon ska de installera helt nya duschkabiner i samtliga omklädningsrum. Jag har hört att dessa duschkabiner kommer att vara otroligt lyxiga, utrustade med funktioner som bluetooth, ångbad, sittplats och massage. Det kommer verkligen vara skönt att kunna fräscha upp sig efter arbetsdagen. Jag känner mig nästan lite överväldigad av all denna extravagans. Inte många har förmånen att ha sådana bekvämligheter på jobbet, men jag anser ändå att jag förtjänar det.

Renoveringen förväntas vara helt färdigställd vid månadens slut. Då kommer arbetsplatsen att ha en helt annan atmosfär. De nya lokalerna kommer att underlätta för oss att effektivisera vårt arbete och ta emot ännu fler beställningar. Vi strävar också efter att vara mer miljövänliga. Vi har installerat helt nya reningsverk som omvandlar farligt avfall till vatten. Det giftiga avfallet som fångas upp i filtren transporteras till en annan anläggning där det behandlas på bästa sätt. Giftigt avfall utgör alltid en fara, men genom detta tillvägagångssätt minskar vi risken för att det hamnar på fel plats.

Men åter till duschkabinerna. Det ser ut som att de precis har anlänt. Jag ska gå ner och inspektera dem för att se hur de ser ut och vilka modeller som har levererats. Jag vill vara säker på att allt är korrekt. Jag har nämligen förväntat mig det absolut bästa. Jag kommer inte att vara nöjd med något mindre än så. Det är så enkelt.

Ja, det är de rätta modellerna som har levererats. De kan börja installera dem redan idag. Då ligger vi före tidsschemat. Jag ska kolla om rörmokaren kan komma och åtgärda de sista rören. Det saknas nämligen rör i ett av duschrummen, men någon bör hinna lösa problemet medan de installerar de första duschkabinerna. Det borde inte vara alltför svårt. Jag menar, det handlar ju bara om några rör, och det bör inte ta alltför lång tid att installera dem.

Leave a Comment